Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

igamenir

21. 7. 2011 10:37
Základní mýlka vašeho názoru

Průměrný gay NEMÁ PROBLÉM. Problém obvykle mají právě ti konzervativní lidí, protože jim sami dávají nálepky jako špatné, nezdravé a nepřirozené.

Průměrný gay se ani NECÍTÍ ŠPATNĚ a nepotřebuje žádné kompenzace pro své ublížené já. Jen vychází ze základu svobody, která má končit tam, kde začíná svoboda druhých. Chtějí tedy mít stejné příležitosti - být v právně uznaném svazku s milovaným partnerem nezávisle na pohlaví. A chtějí se podílet na výchově dětí, třeba těch, které byli opuštěné tradiční rodinou. A soudí, že to nemůže vadit, protože tím neomezují ničí svobodu a mělo by to být tedy v rámci demokracie v pořádku. Problém je, že konzervativci se kvůli tomu cítí špatně a aby se cítili lépe, potřebují proti tomu bojovat.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

21. 7. 2011 14:06
Re: Základní mýlka vašeho názoru

... průměrný gay má problém - svědčí o tom mnohonásobně vyšší podíl sebevražd, výrazně nižší průměrný věk, spychická labilita, neschopnost navázat trvalý vztah, potřeba vystavovat svou orientaci na odiv...

0 0
možnosti
PP

igamenir

21. 7. 2011 14:29
Re: Základní mýlka vašeho názoru

Podíl sebevražd, to je problém, ale obvykle způsobený nepřijetím v okolí, ne samotnou homosexualitou. O psychické labilitě jsem nikdy studie neviděl a o nižším průměrném věku také ne, můžete dát nějaké odkaz? Neschopnost navázat vztah bych spíš definoval jako neochota a žádný gay to za problém neoznačí - kdo vztah chce, tak v něm je. Potřeba vystavovat se má mnoho lidí, nejen gayů, a zas je to problém těch ostatních, že jim to vadí a mají potřebu omezovat ostatním práva.

0 0
možnosti
R

rudaz

21. 7. 2011 23:03
Re: Základní mýlka vašeho názoru

Průměrný gay má problém, neboť jde o závislost. Každá závislost je léčitelná, pokud pacient chce, má vůli se léčit.

Např.:Lance Roberts – BJB Kroměříž - http://www.kromeriz.bjb.cz, tel.č. 573 337 812.

Zde naleznou pomoc všichni -  podle bodu A/. A nemusí se řešit co a jak v

právu na adopci aj. světské zákony, pomíjivé zákony.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2074x
Začínající učitel matematiky, rodilý Pražan a stále ještě mladý člověk, který občas nedokáže mlčet. V diskusích vystupoval jako honzahoff. Ale nový diskusní účet na idnesu nemá - nač prokrastinovat více, nežli je nezbytně nutno?


FUNDOVANĚJŠÍ POLEMIKY A PŘIPOMÍNKY JSOU STÁLE VÍTÁNY NA NÍŽE UVEDENÉM E-MAILU!!!


Komentáře pod články si autor se zájmem přečte, ale to je asi tak všechno...