Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane kolego,

Váš návod na drobný podvůdek je velmi naivní. Jednak by se na to přišlo (zkontrolovat duplicitu ve vzorcích je velmi jednoduché), ale především - takto byste získal možná několik desítek řádků. Což takhle dát nějakému úředníčkovi na městském úřadě přiměřený peníz, aby mu seznam vyjel z nějaké databáze obyvatel? Padesát šedesát tisíc jmen, adres a dat narození, zcela čitelných a zcela bez chyby. K tomu padesát šedesát tisíc klikyháků, které se nekontrolují. Padesát šedesát tisíc příznivců, z nichž ani jeden o tom neví. Jaké šance má proti tomu poctivec, který sbírá hlasy na ulici a strká lidem (kteří už rukou pomalu ani psát neumějí) do jejich pologramotných končetin propisku?

1 0
možnosti
Foto

To má něco do sebe, až na to, že by ta kompaktnost a bezchybnost toho souboru byla velmi podezřelá.

0 0
možnosti
Foto

Prosím, neadresujte mi dotazy, zda ten systém ej správný nebo spravedlivý. Já se pouze snažím vysvětlit, co vlastně v tom zákoně je.

0 0
možnosti

J70i63ř75í 59H78o81l98ý

25. 11. 2012 14:40

Je vůbec někde v zákoně dáno, že se nesmí někdo podepsat třeba 5x!!!!

1 0
možnosti
Foto

To jako když si to kandidát 50000 x podepíše tak to má v pořádku? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Moje řeč, pane, moje řeč! Víte, mým kolegou byl kdysi vystudovaný matematik a ten říkával, že skutečná náhodnost to není žádná legrace. Ale to s těmi "podpisy"? To byla teprve legrace! Až na to že jsme se za břicha nepopadali, spíš jsme v hrůze na zem padali. V hrůze z toho čeho jsou naši úředníci schopni, úředníci naši někdy až systémově  neschopní.

Viz také můj diskusní příspěvek k

http://vaclavmyska.blog.idnes.cz/c/306105/Opravdu-vetsi-blbci-nez-jsme-si-mysleli.html

2 0
možnosti
Foto

Vy, pánové, oba, autor i pan Sedlák k tomu přistupujete jako k vyhodnocování maturitních písmenek. Ale tak to vůbec není, tady prostě nastupuje tvrdá sankce za nepoctivost a tou je právě aplikace obou chybovostí nezávisle na sobě (zkráceně řečeno se sečtou, ve výsledku je to totéž)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS